GOEDENDAG ZOEKMACHINE ZOEKER, U BENT AANGELAND OP EEN OUDE VERLOPEN PAGINA, WILT U AUB NAAR DE NIEUWE SITE GAAN?

DAT KAN DOOR HIER OP TE KLIKKEN:
www.bertello.nl

 
Welkom op de Website van Bertello Nederland BV


Bertello Nederland BV is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar professionele archiverings oplossingen levert. Veel van onze cliŽnten zijn grotere instellingen en overheden. Echter ook voor het midden en klein bedrijf kan een professioneel ingericht archief de juiste oplossing voor het veelal bestaande ruimte probleem zijn.

Bertello staat voor kwaliteit en service, wij staan altijd voor u klaar.

In veel gevallen is een Paternosterkast een ideaal middel om optimaal gebruik te maken van uw kubieke meters archief ruimte. De paternoster kasten zijn op vrijwel elke hoogte leverbaar, er is altijd een model dat bij u past. Kijk in het menu onder Eurot voor meer informatie hier over.

Soms is een rijdend archief de beste oplossing, ook een Bertello rijdend archief systeem is beschikbaar om aan al uw wensen te voldoen, kijk in het menu onder euromobil voor meer informatie.

U kunt bij ons terecht voor advies over welke materialen u het best kunt gebruiken om uw archief in te richten. U wilt voorkomen dat u door de verkeerde (vaak zuurhoudende) materialen te gebruiken uw archief beschadigd.

Ook betreffende de steeds veranderende Nederlandse archiefwet en hoe hier mee om te gaan kunnen wij u adviseren, wij kunnen uw archief aan alle geldende eisen laten voldoen.

Onlangs zijn wij in Nederland in samenwerking met Bertello italiŽ gestart met het leveren van industriŽele toepassingen aan de eindgebruikers. Meer informatie vind u in het menu onder IndustriŽel.

Verder kunt u hier vinden de lijst met gebruikte paternoster kasten (de Eurot's), deze kunnen wij u uit voorraad snel leveren. Klik in het menu op occasions voor de lijst.

Kijkt u onder referenties eens wat wij allemaal gedaan hebben bij onze klanten.

Onder support vind u de internet ondersteuning voor de producten. U vind hier tevens de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Als u vragen heeft neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij zitten voor u klaar om u van informatie te voorzien.

Dat kan door het reactie formulier in te vullen onder het menu reacties maar u kunt natuurlijk ook mailen of bellen, kijkt u in dat geval onder n.a.w. voor de betreffende gegevens.

Hopende u met deze website van dienst te kunnen zijn tekenen wij met vriendelijke groet,

Het Bertello Nederland Team.